משלוח חינם מעל 349 ש”ח

סלט אטריות סובה ללא גלוטן ברוטב אסייתי

סלט אטריות סובה מלא בירקות צבעוניים ברוטב חמאת שקדים שמנת ושומשום. קל להכנה וסופר טעים!
אטריות סובה עשויות מקמח כוסמת, הן ללא גלוטן ובעלות טעם אגוזי מעט.
סובה הוא השם היפני לכוסמת, העשירה בחלבון וסיבים יותר מאטריות רבות אחרות. בנוסף, יש לה גם תכונות מרפא, והוכח שהיא עוזרת לוויסות הסוכר בדם, טובה לבריאות הלב,  לדלקות, ובכלל, סיבה מצוינת להשתמש בה כאטריות בתזונה שלך.
איך לבשל אטריות סובה?
לאטריות הסובה לא לוקח הרבה זמן להתבשל, ומומלץ להכין אותן אל דנטה. מומלץ לתת להן זמן רתיחה של כמה דקות וזהו.
בניגוד לאטריות פסטה מסורתיות, אטריות סובה אכן צריכות שטיפה טובה במים כדי להסיר את העמילן שמשתחרר בזמן הבישול כדי שלא יהפכו לעיסה.
המתכון מתוך הספר החדש שלי: קל טעים ובריא מטבח בריא בלי תירוצים= עכשיו בגרסה דיגיטלית ונוחה ישירות למחשב ולנייד

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן