מתכון לממרח אדממה
מצרכים
1 שקית אדממה קפואה (פולי סויה 500 גרם)
2 כפות שמן זית
שן שום
מלח, פלפל
הכנה
לחלוט את האדממה כ-5 דקות.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים שום, שמן זית ומלח ומעבדים למרקם חלק.
מעבירים לצנצנת זכוכית. שומרים במקרר עד שבוע.
משלוח חינם מעל 349 ש”ח
מתכון לממרח אדממה
מצרכים
1 שקית אדממה קפואה (פולי סויה 500 גרם)
2 כפות שמן זית
שן שום
מלח, פלפל
הכנה
לחלוט את האדממה כ-5 דקות.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים שום, שמן זית ומלח ומעבדים למרקם חלק.
מעבירים לצנצנת זכוכית. שומרים במקרר עד שבוע.