איך להכין רוטב אלפרדו טבעוני משגע?

הנה המתכון:
מצרכים:
4 קישואים קטנים
כוס אגוזי קשיו לא קלויים ספוגים במים במשך שעתיים ומסוננים
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון
¼ כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
1 כפית טימין יבש
2 שיני שום
מלח ופלפל, לפי הטעם
הכנה:
כדי להפוך את אטריות קישואים:
באמצעות קולפן ירקות, מיוחד מקלפים את הקישואים לסרט ארוך של קישואים.

לרוטב:
מערבבים את שאר החומרים במעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
שופכים על נודלס הקישואים ומגישים.

לקורס האינטרנטי המלא להכנת ממרחים וגבינות טבעוניות ללחוץ כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020