הנה המתכון:
מצרכים:
4 קישואים קטנים
כוס אגוזי קשיו לא קלויים ספוגים במים במשך שעתיים ומסוננים
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון
¼ כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
1 כפית טימין יבש
2 שיני שום
מלח ופלפל, לפי הטעם
הכנה:
כדי להפוך את אטריות קישואים:
באמצעות קולפן ירקות, מיוחד מקלפים את הקישואים לסרט ארוך של קישואים.
לרוטב:
מערבבים את שאר החומרים במעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
שופכים על נודלס הקישואים ומגישים.
לקורס האינטרנטי המלא להכנת ממרחים וגבינות טבעוניות ללחוץ כאן