ביסקויט קריספי שוקולד ללא גלוטן, טבעוני

ביסקוויט קריספי, ללא גלוטן, טבעוני, כמה מצרכים פשוטים, 5 דקות הכנה. אפשר להחליף את חמאת השקדים בטחינה, ולפזר מעל כל תוספת כיד הדמיון שלכם. טוסו להכין!!

 

הרבה אנשים לא יודעים, אבל שיבולת שועל אינה מכילה גלוטן.  קמח שיבולת שועל הוא מקור מצוין לסיבים תזונתיים, והוא יכול לעזור להפחית את הכולסטרול בגוף.  יש בו גם כמות נכבדת של חלבון, בהשוואה לקמח לכל מטרה,
שלא לדבר על כך שהוא מלא בפחמימות טובות, ויש בו שפע של ויטמינים ומינרלים.
עבור אנשים עם צליאק או רגישות לגלוטן, קמח שיבולת שועל הוא ברכה. כי שיבולת שועל בדרך כלל מתעכלת בקלות אצל רוב האנשים.

מה שעוד חשוב לדעת על קמח שיבולת שועל זה העובדה שמדובר בדגן מלא. ולכן, אם הכנסתם אתו לקטגוריה של מוצרים ללא גלוטן, אתם פשוט מפסידים המון ערכים תונתיים, וכדאי לכם להתחיל להשתמש בו.

איך מכינים קמח שיבולת שועל?
פשוט. אפשר להשתמש שיבולת שועל רגילה או בקוואקר, להכניס למעבד מזון ולערבב עד לקבלת אבקה דקה.

כאן אפשר להזמין קוואקר (שיבולת שועל)

הבסקויט הזה, אוהוו הביסקויט הזה.. נראה לי יצא לי הביסקויט הכי קרוב ל”פתי בר שוקולד”, רק ללא גלוטן ובריא הרבה יותר! שלמות מוחלטת!
הקריספיות, הפריכות.. זהירות ממכר! ביסקויט מקמח שיבולת שועל הכי קל בעולם! כמה מצרכים פשוטים, 5 דקות הכנה..אפשר להחליף את החמאת שקדים בטחינה, ולהוסיף תוספות אחרות כמו: אגוזים קצוצים, פירות יבשים, או כל מה שבא לכם.

הנה כמה שילובים שאני מתכננת לנסות: דובדבנים מיובשים + פיסטוקים מלוחים, שקדים פרוסים + קוקוס טחון, גרעיני דלעת + אוכמניות מיובשות, האפשרויות הן אינסופיות!

 

הנה המתכון

מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח שיבולת שועל
1/2 כוס חמאת שקדים /טחינה
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
2 כפות מים
קורט מלח וורוד

לשכבת השוקולד:
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר (או ללא סוכר אפשר להזמין כאן)

הכנה:
מחממים את התנור ל -180 מעלות.
בקערה מוסיפים את כל המצרכים ומעבבים לבצק אחיד. (לעבור ללישה קלה עם הידיים).
מניחים את הבצק על נייר אפיה ומעל עוד נייר אפיה.
בעזרת מערוך מרדדים לעלה דק.
מעבירים לתבנית ואופים למשך 15-20 דקות
בזמן שהבצק האפוי מתקרר, ממיסים שוקולד מריר על בן מרי.
יוצקים את השוקולד מעל ומורחים אותו כך שיכסה את כל התבנית.
אופציה: מפזרים מעל שומשום ומלח
מכניסים למקרר עד שהשוקולד יתקשה.

לספר הבישול שלי: קל טעים ובריא טבח בריא בלי תירוצים ישירות למחשב ללחוץ כאן 

לספר המתכונים: מתוקים ובריאים ללחוץ כאן 

מזמינה אתכם להצטרף לקורס האונליין החדש שלי:
מטבח בריא בלי תירוצים. כל הסודות והטריקים שיהפכו את המטבח לחגיגה של בריאות! עכשיו במחיר השקה לזמן קצר!
לפרטים לחצו כאן

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את מצרכים  לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5236,5342,5348,5302,5235″]