מכניסים להקפאה למשך 30 דקות, או עד שהתערובת מתקשה.
לציפוי:
מניחים שוקולד על קערה מעל סיר רותח (בן מארי) וממיסים לתערובת חלקה. מוסיפים שמן קוקוס ומערבבים היטב.
לאחר שהתערובת התקשתה, מוציאים מההקפאה, מסירים את התערובת בעזרת נייר האפיה ובעזרת סכין חדה פורסים לרצועות.
מניחים כל רצועה בשוקולד המומס ומצפים מכל הכיוונים. מחזירים לנייר אפיה, וממשיכים לצפות את שאר הרצועות. מקשטים בקוקוס או מלח גס אם רוצים ומחזירים חזרה להקפאה ל-10-15 דקות.