חטיף שוקולד קינואה עם אבקת לאטה מאקה

חטיף שהוא לא רק טבעוני וללא גלוטן, אלה גם חטיף שיאזן את המערכת ההורמונאלית, ישפר את הפוריות והחשק המיני.

הכל בזכות אבקת הלאטה מאקה המכילה את שורש המאקה. 
שורש המאקה נחשב למזון על  בזכות התכונות האדפטוגניות המרגיעות שלו, המאפשרות לו להזין ולאזן את המערכת האנדוקרינית העדינה של הגוף, ולסייע בהתמודדות עם מתח.
המאקה נחשבת לממריצה טבעית, ללא ההשפעה השלילית שיש בקפאין.
היא טובה למערכת הפוריות ומאזנת את המערכת ההורמונלית, ואין דבר יותר טוב עבור נשים שרוצות להגביר את החשק המיני והפוריות שלהן מאשר חטיף שוקולד לאטה מאקה!

 
החטיף הזה מכיל את המשולש האידיאלי: הסגולות של הלאטה מאקה משולבים עם הקראנצ’יות של פצפוצי קינואה ושוקולד.
חטיף שממלא באושר!

 

מצרכים:
1/2 כוס שמן קוקוס, מומס
1/2 כוס סירופ מייפל
1/2 כוס אבקת קקאו
כף אבקת לאטה מאקה של גלית
קמצוץ מלח
1.5 כוסות קינואה שטופה ויבשה
1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים
1/3 כוס חמוציות מיובשות
1/4 כוס פיסטוקים או כל אגוזים אחרים שאוהבים.

הכנה:
מכינים את פצפוצי הקינואה:
שוטפים היטב את הקינואה, מסננים ומייבשים מעט.
מעבירים למחבת רחבה וקולים על אש נמוכה כמה דקות, תוך ערבוב תמידי כמו שקולים שומשום.
מעבירים לקערה.
יוצקים את שמן הקוקוס לסיר בינוני ומחממים על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את סירופ המייפל, הקקאו, אבקת הלאטה מאקה, מלח ומערבבים לתערובת חלקה.

יוצקים לקערת הקינואה ומערבבים.
מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומהדקים באופן שווה בעזרת כף.
מפזרים אגוזי לוז, חמוציות ופיסטוקים באופן שווה על פני התבנית ומהדקים קלות.
מקררים למשך 30 דקות.
חותכים למשולשים ונהנים!

למבצע על אבקת לאטה מאקה ללחוץ כאן