זוכרים את לחם הטחינה שהפך לויראלי ברשת?
אז קבלו גירסה מתוקה ומשודרגת!
לחם טחינה – שוקולד!
ללא גלוטן, ללא סוכר!
בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!
המתכון:
מצרכים לתבנית אינגליש קייק מוארכת:
6 כפות טחינה גולמית (עדיף משומשום מלא)
חצי כוס סילאן טהור/ מייפל טהור /רסק מבננה אחת
4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות קמח קינואה/אורז
לא חובה אך מומלץ: כפית תמצית וניל טבעית
קמצוץ מלח
לקישוט:
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר אורגני
לא חובה אך מומלץ: 1/2 כוס אגוזי מלך
הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים קלות חומרים יבשים: קמחים, אפיה ומלח.
בקערה נוספת טורפים בעזרת מזלג חומרים רטובים: טחינה, ביצים סילאן/מייפל/פירה בננה, תמצית וניל לתערובת אחידה.
מוסיפים את קערת היבשים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מעט שוקולד צ’יפס אגוזים ומטביעים קלות לתוך העוגה.
אופים 20-25 דקות בתנור עד שהעוגה יציבה וזהובה.
לפני שפורסים לתת לעוגה להתקרר מעט.
* ניתן להחליף את הטחינה בחמאת בוטנים טבעית או לשלב עם כל חמאת אגוזים אחרת.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5350,5386,5447,5390,5384,5426″]