לחם טחינה שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח מתכון הכי קל שיש וטעים בטירוף!

זוכרים את לחם הטחינה שהפך לויראלי ברשת?

אז קבלו גירסה מתוקה ומשודרגת!
לחם טחינה – שוקולד!
ללא גלוטן, ללא סוכר!

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

המתכון:
מצרכים לתבנית אינגליש קייק מוארכת:

6 כפות טחינה גולמית (עדיף משומשום מלא)
חצי כוס סילאן טהור/ מייפל טהור /רסק מבננה אחת

4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות קמח קינואה/אורז
לא חובה אך מומלץ: כפית תמצית וניל טבעית
קמצוץ מלח

לקישוט:
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר אורגני
לא חובה אך מומלץ: 1/2 כוס אגוזי מלך

הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים קלות חומרים יבשים: קמחים, אפיה ומלח.
בקערה נוספת טורפים בעזרת מזלג חומרים רטובים: טחינה, ביצים סילאן/מייפל/פירה בננה, תמצית וניל לתערובת אחידה.
מוסיפים את קערת היבשים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מעט שוקולד צ’יפס אגוזים ומטביעים קלות לתוך העוגה.
אופים 20-25 דקות בתנור עד שהעוגה יציבה וזהובה.
לפני שפורסים לתת לעוגה להתקרר מעט.

* ניתן להחליף את הטחינה בחמאת בוטנים טבעית או לשלב עם כל חמאת אגוזים אחרת.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5350,5386,5447,5390,5384,5426″]

 

לספר קל טעים ובריא – מטבח בריא בלי תירוצים

לספר: מתוקים ובריאים 

למועדון מטבח בריא בלי תירוצים  

1 מחשבה על “לחם טחינה שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח מתכון הכי קל שיש וטעים בטירוף!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020