לחם שקדים ללא גלוטן, ללא חלב. צמחוני. מתכון קל, 30 דקות בתנור והטעם מדהים!
מתוך ספר המתכונים: קל טעים ובריא מטבח בריא בלי תירוצים
את כל המצרכים למתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בהמשך העמוד כאן למטה 🙂
מצרכים:
½1 כוסות קמח שקדים
½ כוס קמח קינואה
2 כפות קמח טפיוקה
2 כפיות קמח קוקוס
¼ כוס זרעי פשתן טחונים
½ כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
¼ כפית מלח
5 ביצים גדולות
1 כף שמן זית
1 כף סירופ מייפל טהור (או סילאן טהור)
1 כף חומץ תפוחים
הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים קלות במעבד מזון את החומרים היבשים – כל סוגי הקמח, זרעי פשתן, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים לתערובת את החומרים הרטובים – ביצים, שמן, סירופ מייפל או סילאן וחומץ. מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים את הבלילה לתבנית לחם או לתבנית אינגליש קייק ואופים במדף האמצעי במשך 25–35 דקות עד להזהבה של החלק העליון.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5485,5447,5493,5487,5386,5302″]