לחם שקדים ללא גלוטן, צמחוני

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂


מצרכים:

1.5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח קינואה
2 כפות קמח טפיוקה
2 כפיות קמח קוקוס
1/4 כוס זרעי פשתן טחונים
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
5 ביצים אורגניות גדולות
1 כף שמן זית
1 כף סירופ מייפל טהור (או סילאן טהור)
1 כף חומץ תפוחים

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים קלות חומרים יבשים – כל סוגי הקמח,
זרעי פשתן, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את שאר החומרים הרטובים – ביצים, שמן, סירופ מייפל
או סילאן וחומץ. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית לחם או לתבנית אינגליש קייק ואופים
במדף האמצעי במשך 25-35 דקות עד להזהבה של החלק העליון.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5485,5447,5493,5487,5386,5302″]

1 מחשבה על “לחם שקדים ללא גלוטן, צמחוני”

  1. הי, מדוע אין אופציה להדפיס מתכון? זה ממש חשוב במקום להעתיק לוורד כדי להדפיס

סגור לתגובות

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020