אז לאחר שהמתכון של לחמניות טחינה כבש את הרשת, החלטתי להכין גרסה משלי.
אני פשוט לא יכולה לחכות לשמוע מה אתם חושבים על הלחם הזה..
את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד
מצרכים
1.5 כוס טחינה גולמית/חמאת שקדים
2 כפות סילאן
1.5 כפות חומץ תפוחים
כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח (ללחמניות מלוחות)
4 ביצים
לא חובה: 2 כפות זרעי צ’יה
לא חובה: 1/2 כפית אורגנו
לא חובה: 1/2 כפית פלפל שחור
שומשום או גרעינים ואגוזים לקישוט
הכנה
לחמם תנור לחום של 180 מעלות
לטרוף היטב את כל החומרים יחד ולהעביר לתבניות מאפינס או לתבנית אינגליש קייק
לפזר מעל שומשום או אגוזים וגרעינים
לאפות 40-30 דקות עד שהלחמניות זהובות.
יש לתת ללחמניות או ללחם להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
תהנו!
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5350,5397,5302,5430,5285″]
3 מחשבות על “קסם של לחם טחינה”
חובה לשים סילאן או שאפשר ממתיק אחר(כדוגמת סוכר קוקוס)?
אפשר ממתיק אחר.. דבש, אגבה, סוכר קוקוס.. משהו טבעי..ואפשר גם בלי אם רוצים לא רוצים מתוק..
הי גלית,
ניסינו עכשיו את הלחם עם “ביצת הפשתן” במקום ביצים – והוא קרס לנו פנימה.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה!