מהפיכת הטוסט החדש!!! ללא גלוטן, טעים, בריא וקל להכנה

את המתכון הבא פגשתי לראשונה באינטרנט,
ופשוט הייתי חייבת לנסות, והאמת שהתאהבתי..
אני רוצה להכיר לכם ארוחה אהובה חדשה שלי:
טוסט בטטה!
זה בריא, ללא גלוטן תחליף נהדר ובריא  ללחם הלבן,
קל להכנה, ואתם יכולים להיות יצירתיים
ולעוף עם איזה תוספת שאתם רק רוצים..

הנה המתכון לטוסט בטטה שלי עם התוספות האהובות עלי:

מצרכים:
בטטה גדולה
הכנה:
חותכים את הקצוות של הבטטה
ופורסים לאורך לעובי של 1/2 ס”מ.
מניחים בטוססטר  את פרוסות הבטטות
חוזרים על הפעולה 3 פעמים עד שפרוסות הבטטה רכות ומוכנות לאכילה.
(אפשר גם לאפות בתנור ולאחסן במקרר ולחממם בשעת הצורך)
מגישים חם עם תוספות האהובות עליך.

הנה כמה רעיונות לממרחים בריאים:
פרוסות עגבניות קלויים עם בצל ירוק וזיתים
ממרח חומוס ומלפפונים פרוסים/ צנוניות
פירה אבוקדו עם מיץ לימון ומלח וצ’ילי גרוס
ממרח חמאת בוטנים / שקדים טבעית עם בננות פרוסות
ממרח שקדים עם אוכמניות

תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020