
עוגיות הקוקוס המפורסמות שלי. כל שנה לקראת פסח מפרסמת אותן.
השנה החלטתי לשדרג אותם באבקת מורינגה– צמח הפלא שהטריף את המדינה.
ללא גלוטן, טבעוניות,ללא סוכר, 5 מרכיבים בלבד, טעם חלום!
אפשר להכין אותן עם ציפוי שוקולדי או להשאיר אותן נטורל.
(שימו ♥ לטעמים נוספים שאפשר לשלב בהמשך כאן למטה בהוראות ההכנה)
תעלו את הסטנדרטים שלכם! אל תתפשרו על הבריאות שלכם! אל תתפשרו על הקינוחים שלכם!
אתם שווים את זה!
מצרכים ל-10 מקרונים גדולים או 20 בינוניים:
כוס ורבע קוקוס טחון
חצי כוס קמח שקדים
3 כפות שמן קוקוס
רבע כוס סירופ מייפל טהור /דבש
חצי כפית אבקת מורינגה/ספירולינה /מאצ’ה
לציפוי שוקולדי (אופציה):
100 גרם שוקולד צ’יפס ללא סוכר
כף שמן קוקוס
הכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפיה.
מניחים את כל החומרים (קוקוס, קמח שקדים,אבקת מורינגה, שמן וסירופ מייפל) במעבד מזון ומעבדים לשילוב.
בעזרת כף גלידה או בעזרת הידיים יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים למשך 12-10 דקות, עד שנהיה צבע זהוב בקצוות העוגיות.
יש להשאיר את העוגיות בתוך התבנית או להעביר לרשת על השיש למשך 5 דקות על מנת שימשיכו להתקשות.
לציפוי שוקולדי:
מחממים את השוקולד והשמן בבן מארי על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד להמסה.
טובלים את תחתית העוגיות שהתקררו בשוקולד ומניחים על נייר אפייה.
לקישוט שוקולדי מעל לעוגיות: טובלים מזלג בשוקולד המומס ומטפטפים מיד מעל העוגיות הקרות.
מתענגים.
* ניתן להכין מראש ולהקפיא!
* אפשר להוסיף טעמים לעוגיות:
כפית תמצית וניל טבעית
לטעם לימוני- אפשר להוסיף לתערובת כף מיץ לימון טרי וכפית גרידת לימון
קנו את המוצרים של המתכון במחיר מוזל בחנות:
קמח שקדים
שמן קוקוס
מייפל טהור
תמצית וניל טבעית
הספר מתוקים ובריאים הספר החדש שלי- קל טעים ובריא- מטבח בריא בלי תירוצים
רוצים לעבור למטבח בריא?
הצטרפו למועדון
מטבח בריא בלי תירוצים כאן