בסיר למרק נחמם שמן ונוסיף את הבצל ונאדה כמה דקות. נוסיף את שאר הירקות חוץ מצרור הפטרוזיליה, כל פעם ירק נוסף ונערבב קלות בין לבין, רק עד שהבצל מגיע לשקיפות בערך 5 דקות. נכסה את הירקות במים +חצי ס”מ מים מעל. נבשל על אש בינונית נמוכה 20 דקות או עד שהירקות מתרככים. לאחר שהירקות התרככו נוסיף צרור פטרוזיליה / כוסברה, נתבל. נכבה. בעזרת בלנדר מוט ידני נטחן את כל הירקות. נטעם ונתקן תיבול! סה טו!! לאבקת המרק הטבעית של גלית שלגי ללחוץ כאן