משלוח חינם מעל 349 ש”ח

חטיף נשנוש מערנן לקיץ בשתי דקות הכנה!!

את כל המצרכים למתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בהמשך העמוד כאן למטה 🙂 

על השוקולד הזה נאמר: דברים גדולים באים בחבילות קטנות.
שוקולד מטריף עם פאסון של שוקולד בלגי שהילדים והאורחים לא יפסיקו לדבר עליו!
הצלחה בטוחה!
שוקולד טבעי, איכותי וטעים והכי חשוב – הוא לא יגרום לכם להמשיך לזלול עוד ועוד ממנו.
קובייה אחד יפה – באמת תספק, תאזן את רמות הסוכר בדם, ותרגיע את החשק למתוק.

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד

חומרים
1/2 כוס שמן קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים טבעית/שקדים
כף אבקת קקאו איכותית
חצי כוס מייפל טהור /דבש/ סילאן
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
כף מים או חלב סויה/חלב שקדים
קמצוץ מלח להבלטת הטעמים
3/4 כוס אגוזי לוז שלמים או שבורים גס
(אפשר להשתמש גם באגוזי מלך, אבל אני מעדיפה את האגוזי לוז)

הכנה
:

  1. בעזרת מזלג לערבב היטב את כל החומרים חוץ מהאגוזים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
    מוסיפים את האגוזים.
  2. שופכים את התערובת למיני תבנית מוארכת מרופדת בנייר אפייה או לתבנית פרלינים מסיליקון.
  3. מקפיאים לפחות לשעה.
  4. פורסים לקוביות.
  5. *יש להשאיר  את השוקולד בקירור כיון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר.
  6. ** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 10-7 דקות בתנור בחום של 150 מעלות
    אבל לשים לב לא לאפות יתר על המידה על מנת לא לאבד ערכים תזונתיים

. ** רואו, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית ?

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5152,5342,5391,5386,5390,5194,5431″]

להזמנת הספר מתוקים ובריאים לוחצים כאן
5 מתכונים לגלידות מדהימות טבעוניות מתנה 
סדנת בישול- חוברת המתכונים השלמה
חוברת מתכונים בריאים לילדים 
הנה הנוסחה שלי לגוף בריא ומשקל יציב לתמיד
הקורס האינטרנטי להכנת גבינות טבעוניות
לקורס האינטרנטי להכנת קינוחים בריאים אמיתיים ללא גלוטן

 

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן