נשנוש טעים טעים ובריא בריא! ללא סוכר וללא גלוטן!
3 דקות עבודה בסך הכל! מעולה לפני אימון, או לאחר אימון, כארוחת ביניים.
אחלה עבודת יצירה עם ילדים! זהו נשנוש שאבא שלי, שהוא סוכרתי מאוד אוהב.
את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד
חומרים:
14-12 תמרים מסוג מג’הול
אפשר גם חבילת תמרים מגולענים ומעוכים (יש בכל סופר) – חפשו את זו ללא תוספת הסוכר..
כוס אגוזי מלך
חצי כוס שקדים
רבע כוס גרעיני דלעת
רבע כוס גרעיני חמניה
1/2 כוס פתיתי קוקוס/ שומשום לציפוי
הכנה:
1. מרסקים את כל תערובת האגוזים גס חמניחים בקערה.
2. מוסיפים תמרים מגולענים ומערבבים היטב.
3. מחלקים את העיסה שהתקבלה ל-3 כדורים.
מכינים גלילים:
מניחים על השיש נייר אפייה, ועליו מפזרים חצי כוס קוקוס/שומשום מלא.
לוקחים כדור מן התערובת שהכנו, מניחים על נייר האפייה, ומגלגלים לרולדה.
באותו אופן מגלגלים את 2 הכדורים הנוספים.
מכניסים להקפאה ל-10-20 דקות.
לאחר שהרולדות קפאו במקצת, פורסים לפרוסות דקות בעובי של 1 ס”מ מקסימום.
*ניתן לשמור את הרולדות בהקפאה לתקופה של חודשיים.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5432,5426,5343,5399,5428″]