עוגת קינמון תפוח לארוחת בוקר

בשבילי השילוב הזה בין תפוחים וקינמון הוא נצחי. לא משנה אם זה סתיו, חורף, אביב או קיץ. זה פשוט עובד! וזה טעים כל פעם מחדש.
הכנתי את זה לפני שיצאתי לים וזה עשה ריח מדהים בכל הבית!
סוג של דייסה- עוגת תפוחים.
אחלה ארוחת בוקר במיוחד לתקופת הסתיו והחורף שלפנינו.
מנה טעימה, עשירה בחלבון שמשלבת את שני הטעמים האלה לקערה שכולה טוב.
מתכון טבעוני, ללא גלוטן, מלא בחלבון וכמובן קל להכנה.
מה צריך?
קינואה לבנה או חומה. לקינואה יש מרקם אוורירי והיא סופגת טעמים ממש טוב!
תפוחים מוסיפים מתיקות ואחרי אפיה נימוחים בפה.
קינמון כמובן.
חלב צמחי: אני השתמשתי בחלב שיבולת שועל אבל אפשר כל חלב שתרצו.
רסק תפוחים: גם מוסיף עוד סיבים ועוד מתיקות. אפשר גם פירה בננה, או דלעת.
ביצי פשתן= תחליף לביצים שמחזיק את כל התערובת הזו.
אתם יכולים גם ביצי חופש.
מייפל: כי אני הכי אוהבת. אפשר גם סוכר קוקוס או דבש.
אפשר להוסיף גם תמצית וניל אם אוהבים.
לכו להכין ❤

הנה המתכון:

מצרכים:

1 כוס קינואה
2 כוסות תפוחים חתוכים לקוביות
1 כפית קינמון
2 כוסות חלב שקדים
1/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק
2 ביצי פשתן/ ביצי חופש
1/4 כוס סירופ מייפל
הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מוסיפים את כל החומרים לתבנית אפייה ומערבבים לאיחוד. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 50 – 45 דקות עד שהקינואה מבושלת והמרכז כבר לא נוזלי.
הניחו לצינון למשך 15 דקות לפחות, והגישו עם התוספות האהובות עלכים!
התוספות שאני אוהבת:
יוגורט סויה,
זילוף של חמאת שקדים וכמה אגוזים קצוצים אם רוצים.
תהנו!
לתוכנית האונליין מטבח בריא בלי תירוצים 
לספר המתכונים: קל טעים ובריא מטבח בריא בלי תירוצים
[woo-multi-cart selected="all"  ids="18591"]