קינוח מרענן וקל להכנה שיהפוך לקבוע ברפרטואר המתכונים שלכם.
את כל המצרכים המופיעים במתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂
פאי גלידת שוקולד טבעוני ללא גלוטן
לבסיס
כוס תמרים מסוג מג’הול (6-8 תמרים) מגולענים
1/2 כוס שקדים לא קלויים טחונים לפירורים
½ כוס אגוזי פקאן טחונים גס
¼ כוס קוקוס טחון
כף שמן קוקוס
קורט מלח
למילוי
¾ כוס חלב קוקוס/שקדים
½ כוס מים
2 כוסות קשיו
½ כוס סירופ מייפל טהור
⅓ כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
כפית תמצית וניל
½ כוס אבקת קקאו
הכנה:
מכינים את הבסיס:
מניחים בקערה את כל חומרי הבסיס -תמרים, שקדים, פקאנים, קוקוס, שמן קוקוס, מלח ומעבדים בעזרת הידיים לתערובת אחידה (אין צורך במעבד מזון)
מעבירים לתבנית פאי עגולה ומהדקים היטב את התערובת באופן שווה.
מכינים את המילוי:
בבלנדר מהיר, מערבבים לתערובת חלקה חלב קוקוס, מים, קשיו, סירופ מייפל, שמן קוקוס ותמצית וניל.
שומרים 2 כפות מהתערובת הלבנה לקישוט.
מוסיפים את הקקאו לבלנדר ומערבבים שוב לאיחוד.
יוצקים את תערובת הקקאו על בסיס העוגה.
מטפטפים את 2 כפות קרם לבן ששמרנו מעל העוגה ובעזרת קיסם יוצרים צורות מעניינות.
מקפיאים לפחות לשעתיים.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5432,5429,5487,5152,5194,5427,5386,5390,5376″]