משלוח חינם מעל 349 ש”ח

פאי גלידת שוקולד טבעוני ללא גלוטן מהמם!

קינוח מרענן וקל להכנה שיהפוך לקבוע ברפרטואר המתכונים שלכם.

את כל המצרכים המופיעים במתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂

פאי גלידת שוקולד טבעוני ללא גלוטן

לבסיס
כוס תמרים מסוג מג’הול (6-8 תמרים) מגולענים
1/2 כוס שקדים לא קלויים טחונים לפירורים
½ כוס אגוזי פקאן טחונים גס
¼ כוס קוקוס טחון
כף שמן קוקוס
קורט מלח

למילוי
¾ כוס חלב קוקוס/שקדים
½ כוס מים
2 כוסות קשיו
½ כוס סירופ מייפל טהור
⅓ כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
כפית תמצית וניל
½ כוס אבקת קקאו

הכנה:
מכינים את הבסיס:
מניחים בקערה את כל חומרי הבסיס -תמרים, שקדים, פקאנים, קוקוס, שמן קוקוס, מלח ומעבדים בעזרת הידיים לתערובת אחידה (אין צורך במעבד מזון)
מעבירים לתבנית פאי עגולה ומהדקים היטב את התערובת באופן שווה.

מכינים את המילוי:
בבלנדר מהיר, מערבבים לתערובת חלקה חלב קוקוס, מים, קשיו, סירופ מייפל, שמן קוקוס ותמצית וניל.
שומרים 2 כפות מהתערובת הלבנה לקישוט.
מוסיפים את הקקאו לבלנדר ומערבבים שוב לאיחוד.
יוצקים את תערובת הקקאו על בסיס העוגה.
מטפטפים את 2 כפות קרם לבן ששמרנו מעל העוגה ובעזרת קיסם יוצרים צורות מעניינות.
מקפיאים לפחות לשעתיים.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5432,5429,5487,5152,5194,5427,5386,5390,5376″]

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן