משלוח חינם מעל 349 ש”ח

4 קינוחים בריאים לפסח

כשמדובר בקינוחים, פסח נחשב לאחד החגים היותר מאתגרים,
במיוחד לכל מי שרוצה לשמור על המשקל.

תאמינו או לא, אפשר ליהנות מקינוחים בחג הזה מבלי לספור קלוריות ומבלי לעלות במשקל !
קבלו 4 קינוחים בריאים וטעימים שאפשר לאכול ללא ייסורי מצפון!

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכונים לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

מאפינס בננה – חמאת בוטנים
מאפינס עם מרכיבים פשוטים שיש בבית, כל כך קלים להכנה!מאפינס בננה

חומרים:
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
פירה משתי בננות בשלות
1 כפית סודה לשתיה1 כפית תמצית וניל טבעית
* 3 ביצי חופש/ תחליף ביצה
1/4 כפית מלח
1/4 כוס סירופ מייפל טהור
1 כפית קינמון

תוספות אופציונליות:  פטל טרי, צימוקים או דובדבנים מיובשים, אגוזים או פרוסות בננה , 1/2 כוס שוקולד צ’יפס..

הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה.
אפשר להוסיף אחת מהתוספות ולערבב שוב.
בתבנית מאפינס  מניחים תחתית נייר למאפינס על כל גומה.
שופכים על כל גומה 1/4 כוס בלילה.
אופים 15 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים קלות.
ניתן לאחסן בכלי אטום עד שבוע.

* לגבי תחליף ביצה: מערבבים 2 כפות זרעי פשתן טחונים עם 4 כפות מים, ומוסיפים למתכון 1/2 כוס קמח שקדים.
** במקום חמאת בוטנים ניתן להשתמש בכל חמאת אגוזים שאוהבים.

 

בראוניס טבעוני עם קרם גנאש ללא אפיה, ללא גלוטן
אפשר להכין את הבסיס ללא הקרם..

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

פאדג נוטלה

חומרים לבסיס:
1 כוס אגוזי לוז
1 כוס שקדים
1/2 כוס אגוזי מלך
2.5 כוסות תמרים מסוג מג’הול מגולענים (בערך 12-14 יחידות תמרים)
3/4 כוס אבקת קקאו טבעית
1/4 כפית מלח

לזיגוג גנאש:
200 גרם שוקולד מריר פרווה קצוץ
שליש כוס חלב קוקוס

הכנה:
שומרים את אגוזי המלך בצד.
מניחים את  אגוזי הלוז ואת השקדים בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה,
ומחממים 5 דקות בתנור, עד להוצאת הארומה. לשים לב לא לאפות יתר על המידה את האגוזים..
מעבירים למעבד מזון וטוחנים את האגוזים.

מוסיפים אבקת קקאו ומלח מאחדים, מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את התמרים ולשים היטב בעזרת הידיים, עד שמתקבל  מעין “בצק”.
(התמרים לחים ולכן קל לעבוד איתם, אין צורך במעבד מזון).
מעבירים את ה”בצק” שנוצר לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה.
מהדקים את התערובת היטב ובשכבה אחידה על פני כל התבנית.
מפזרים את חצאי אגוזי המלך ששמרנו על פני כל התבנית ומהדקים אותם היטב.
מקפיאים למשך 10-15 דקות

לבינתיים מכינים את קרם הגנאש:

בסיר קטן ממיסים שוקולד וקרם קוקוס על אש נמוכה. יש לערבב היטב ולשים לב שלא ייחכך.
כשהשוקולד נמס, מסירים מהאש.
מוציאים את תבנית הבסיס מהמקפיא, ויוצקים עליה את הקרם.
מקררים במקרר להתייצבות, לפחות שעתיים.
חותכים לריבועים ומגישים.

 
עוגת גזר ושקדים

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

גזר

חומרים לתבנית אינגליש קייק מוארכת:

3 כוסות גזר מגורד גס (כ-3-4 גזרים)
3/4 כוס סוכר קנים אורגני
6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים.
1 כפית קינמון
1/2 כוס שמן קוקוס

1 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
2/3 קמח תפוחי אדמה
לא חובה: גרידה מ-1 תפוז

הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבן ויציב ומניחים בצד.
מקציפים חלמונים יחד עם הסוכר לקרם תפוח ובהיר, מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערת החלמונים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מוארכת ואופים בערך 50-60 דקות עד שהעוגה יציבה ויבשה.
מצננים ופורסים.
בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!
חומרים לכ־20 כדורים:
כוס חמאת בוטנים טבעית
3/4 כוס מייפל טהור
1/4 כוס קמח קוקוס
קמצוץ מלח
לציפוי שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1 כפית שמן קוקוס
הכנה:
1. מערבבים בקערה: חמאת בוטנים, מייפל ומלח.
2 .מוסיפים בהדרגה את קמח הקוקוס עד לקבלת “בצק”.
3 .בעזרת כף גלידה מכינים כדורים מהעיסה ומניחים בנייר אפייה. .אפשר גם לגלגל כדורים עם הידיים.
4. מקפיאים ל-30 דקות
5. ממסים בסיר קטן את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס.
6 .טובלים כדור אחר כדור בתערובת השוקולד המומסת.
7 . מצפים כל כדור היטב מכל הצדדים ומניחים שוב בנייר אפייה.
8 . מחזירים להקפאה ומתפנקים.
*לגבי חמאת בוטנים: חשוב לשים לב כי על האריזה רשום בוטנים, ללא שום תוספים.
**במקום קמח קוקוס ניתן להשתמש בפתיתי קוקוס רגילים ולטחון אותם מעט במעבד מזון.
טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר.

“לרדת 2-5 קילו ב-30 יום”- מחזור נוסף לתוכנית האינטרנטית יתחיל מיד לאחר פסח במחיר מיוחד..

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן