קינוח דאבל שוקולד בכוס עשיר בחלבון. טבעוני. ללא גלוטן

אני אוהבת להתחיל את היום שלי עם דייסת שיבולת שועל!
ארוחת בוקר מזינה, מנחמת שאפשר להוסיף לה אין סוף וריאציות ותוספות, וזה אף פעם לא נמאס!
הנה אופציה לארוחת בוקר שהטעם והמראה שלה הוא כמו קינוח שוקולדי. דייסת שיבולת שועל אפויה עם שוקולד צ’יפס מריר, חמאת שקדים וסירופ מייפל.
מנה משביעה הודות לשפע של סיבים ואבקת חלבון אפונה שתשאיר אתכם שבעים ומסופקים לאורך כל הבוקר!

רשימת המרכיבים למתכון ארוחת הבוקר הטבעונית הזו קצרה ומתוקה!

הנה מה שתצטרכו כדי להכין אותה:

  • 1/3 כוס שיבולת שועל עבה. (הימנעו משיבולת שועל לבישול מהיר, דלה יותר
  • בסיבים ולא תחזיק מעמד בתנור).
  • 2 כפות אבקת קקאו טבעית
  • בננה בשלה
  • כף אבקת חלבון אפונה
  • 3/4 כוס חלב שקדים (או כל חלב לבחירה)
  • 2 כפות חמאת שקדים/ חמאת בוטנים
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח הימלאיה
  • 1/4 כוס שוקולד צ’יפס מריר

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מוסיפים לבלנדר את כל המצרכים חוץ מהשוקולד צ’יפס. מערבבים במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מוסיפים פנימה את השוקולד צ’יפס.
מעבירים לכוסות פיירקס המתאימות לתנור אופים 20-25 דקות עד שהחלק העליון מזהיב והעוגה יציבה. מוציאים ומצננים מעט.
נהנים.

מוצרים שעשיתי בהם שימוש במתכון להזמנה אונליין

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020