קינוח מרענן, מרשים, מתאים גם כארוחת בוקר או כנשנוש בריא.
את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂
מצרכים לתבנית פאי עגולה קוטר 22 ס”מ:
למילוי:
בקערה מניחים:
500 גרם מיקס פירות יער טריים או קפואים.
כף קמח טפיוקה
מיץ מלימון אחד
מערבבים ומניחים על תחתית תבנית פאי
לציפוי גרנולה:
בקערה לערבב יחד:
3 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס קמח קוקוס
כף תמצית וניל טבעית
1/4 כוס שמן קוקוס נוזלי
כפית קינמון
קמצוץ מלח
לערבב היטב ולפזר באופן אחיד מעל לפירות.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות.
מגישים עם גלידה/יוגורט
* ניתן להמיר את השיבולת שועל בקמח שקדים
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5493,5439,5485,5487,5390,5152″]