קרמבל גרנולה פירות ללא גלוטן ב-5 דקות!

קינוח מרענן, מרשים, מתאים גם כארוחת בוקר או כנשנוש בריא.

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂

מצרכים לתבנית פאי עגולה קוטר 22 ס”מ:

למילוי:
בקערה מניחים:
500 גרם מיקס פירות יער טריים או קפואים.
כף קמח טפיוקה
מיץ מלימון אחד
מערבבים ומניחים על תחתית תבנית פאי

לציפוי גרנולה:
בקערה לערבב יחד:
3 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס קמח קוקוס
כף תמצית וניל טבעית
1/4 כוס שמן קוקוס נוזלי
כפית קינמון
קמצוץ מלח
לערבב  היטב ולפזר באופן אחיד מעל לפירות.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות.
מגישים עם גלידה/יוגורט

* ניתן להמיר את השיבולת שועל בקמח שקדים

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5493,5439,5485,5487,5390,5152″]

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020