שייק מלפפון  אגס טעים באופן בלתי צפוי. המלפפון מוסיף טעם מדהים ומרקם אוורירי, בעוד האגס עושה אותו מתוק וטעים!
אם ראיתם מתכוני שייקים אחרים שלי, אז אתם יודעים שאני עוסקת באיזון המרכיבים. אני צריכה לוודא שהשייק שלי באמת ימלא אותי, אז אני מתמקדת בהוספת סיבים, חלבונים, שומנים בריאים ופחמימות. בשייק האגס הזה יש הכל ועוד!

 

הנה מה שאנחנו משתמשים כדי להכין:
אגס בשל: שמוסיף מתיקות, אבל עדיין יש לו ערך גליקמי נמוך יחסית
מלפפון טרי: בהיר, מרענן ומוסיף מרקם מדהים
זרעי צ’יה וחמאת שקדים: לשומנים בריאים וחלבונים
אבקת חלבון וניל: ליותר חלבון ועוד פירות ודברים טובים לבריאות 
קינמון: גם בשביל הטעם וגם מווסת את רמת הסוכר בדם
ואז אנחנו מערבבים את הכל עם קצת חלב שקדים לא ממותק!
השייק הזה הוא ממש כמו שמש בכוס. פרץ של קיץ בכל לגימה.

 

רשימת המרכיבים

1 מלפפון קלוף
1 אגס בינוני נקי וקצוץ
1 כף אבקת חלבון  קומפליט וניל טבעונית
1 כף חמאת שקדים או חמאת אגוזים אחרת לבחירתכם
1 כף זרעי צ’יה
1 כפית קינמון
1 כוס חלב שקדים או חלב לבחירתכם
6 – 7 קוביות קרח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בבלנדר, לפי הסדר הרשום, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
מגישים עם תוספת של מלפפון ונהנים מהקיץ בצורת שייק!
שייק פטל מרענן 
כאן ניתן להשיג אבקת חלבון קומפליט טבעונית 

 

מוצרים קשורים

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020