המתכון הטוב ביותר לתפוחי אדמה אפויים שאי פעם תכינו. קריספיים, דקה של הכנה, 3 מרכיבים בלבד, טעם של ביסלי פיצה!!
פשוט תוספת נפלאה וחגיגית שגונבת את כל ההצגה.

 


הכל בזכות תערובת התבלינים “פיצה פסטה” של גלית שלגי. תערובת איטלקית מלאה בעשבי תיבול,  שהיא התחליף הטבעי לשקיות אבקת הפיצה שכולנו אוהבים,  רק ללא המונוסודיום גלוטומט.

תערובת שהיא חובה במטבח, מכילה מלח טבעי מים המלח, פפריקה, פלפל שחור, שום, אורגנו, בצל מטוגן, בזיליקום ועשבי תיבול נוספים.
מתאימה למגוון גדול של מנות: פסטה, פיצה,  תפו”א, לחמים, לרטבי פסטה, בולונז, חצילים אפויים, קישואים, פשטידות, מעל ממרח חומוס, קדירות ותבשילים.
פשוט וקל, אהוב על ילדים.

 

 

 

רשימת המרכיבים

מצרכים
4-6  תפוחי אדמה בינוניים אדומים שטופים עם הקליפה. (חובה להשאיר את הקליפה)
2 כפות גדושות תבלין פיצה פסטה של גלית  (ניתן להשיג באתר כאן)
1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה

הכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית או מרפדים בנייר אפייה.
2. חוצים כל תפוח אדמה לרוחב לשני חלקים.
3. מוזגים שמן זית על התבנית, ומעל מניחים תבלין פיצה פסטה.בעזרת מברשת מטבח מורחים באופן אחיד על כל התבנית.
4. מניחים את חצאי תפוחי האדמה על החלק החצוי מעל תערובת השמן והתבלין, ואופים עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים.
כמה פשוט ככה טעים!!
להגיש עם עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט.

 

מוצרים שעשיתי בהם שימוש במתכון להזמנה אונליין

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020