2 מתכונים מכוס אחת של שקדים: חלב שקדים, וגבינת שקדים מטריפה!
מתאים לשבועות, ולאירוח
את כל המצרכים המופיעים במתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂
*מי קונה חלב שקדים בסופר?*
הידעתם שבחלב שקדים קנוי יש כמות מזערית של שקדים?
כמה מזערית? ברוב המקרים פחות מ-1%!!!
השאר מים, סוכר ותוספים נוספים!!
הקטע הוא שכל כך קל להכין חלב שקדים תוצרת בית!
ממש פחות מדקה!
קבלו 2 מתכונים מכוס אחת של שקדים!!
הנה המתכונים:
רכיבים לחלב:
1 כוס / 200 גרם שקדים טריים מושרים לפחות שעתיים
4 כוסות מים
½ כפית מלח
1 כפית וניל טבעית
2 כפות ממתיק, מייפל / תמרים מג’הול
לגבינת שקדים:
3 כפות שמרים תזונתיים
1½ כפות שמן קוקוס
מיץ מ-1 לימון
½ כפית אבקת שום
¼ כפית מלח
¼ כפית כורכום
¼ כפית פלפל קאיין/ אנגלי
הכנה:
משרים את השקדים במים לפחות לשעתיים.
מסננים ושוטפים את השקדים.
מוסיפים וניל וממתיק ומניחים בבלנדר עם מים.
לערבב לכמה דקות.
יוצקים לתוך שקית בד וסוחטים את החלב
לרוקן את עיסת השקדים לתוך קערה.
להוסיף את שאר החומרים מערבבים מגלגלים לכדורים.
מצננים..
תיהנו מהגבינה והחלב תוך 3 ימים, ואחסנו במקרר.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”7084,5390,5386,7193,5152″]