על השוקולד הזה נאמר: דברים גדולים באים בחבילות קטנות.
שוקולד מטריף עם פאסון של שוקולד בלגי שהילדים והאורחים לא יפסיקו לדבר עליו!
הצלחה בטוחה!
שוקולד טבעי, איכותי וטעים והכי חשוב – הוא לא יגרום לכם להמשיך לזלול עוד ועוד ממנו.
קובייה אחד יפה – באמת תספק, תאזן את רמות הסוכר בדם, ותרגיע את החשק למתוק.
את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד
חומרים
1/2 כוס שמן קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים טבעית/שקדים
כף אבקת קקאו איכותית
חצי כוס מייפל טהור /דבש/ סילאן
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
כף מים או חלב סויה/חלב שקדים
קמצוץ מלח להבלטת הטעמים
3/4 כוס אגוזי לוז שלמים או שבורים גס
(אפשר להשתמש גם באגוזי מלך, אבל אני מעדיפה את האגוזי לוז)
הכנה:
- בעזרת מזלג לערבב היטב את כל החומרים חוץ מהאגוזים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מוסיפים את האגוזים. - שופכים את התערובת למיני תבנית מוארכת מרופדת בנייר אפייה או לתבנית פרלינים מסיליקון.
- מקפיאים לפחות לשעה.
- פורסים לקוביות
- *יש להשאיר את השוקולד בקירור כיון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר.
- ** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 10-7 דקות בתנור בחום של 150 מעלות
אבל לשים לב לא לאפות יתר על המידה על מנת לא לאבד ערכים תזונתיים
. ** רואו, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5152,5336,5391,5386,5390,5194,7032″]