אם אתם מחפשים סלט חגיגי, מרענן, מרשים, כזה שמתאים לאירוח עם טוויס מעניין שכולם ידברו עליו, זה הסלט!
סלט עגבניות עם כדורי לבנה עיזים שאפשר להחליף בגבינת שקדים טבעונית, עם המון ארומה שאי אפשר עמוד בפניה,
בזכות תערובת הדואה המצרית של אמא שמוסיפה כל כך הרבה טעם ובריאות!
מי שעדיין לא מכיר את התערובת הנפלאה הזו מפוצצת בסידן, ידועה במטבחי המידל איסט, ובמיוחד בעדה המצרית. (אני חצי מצריה).

מה יש בה?
היא עשויה מזרעי שומשום, כוסברה וכמון שמבחינת הערכים התזונתיים שלהם, מדובר במזונות על של ממש!
למה היא מתאימה ואיך משתמשים בדואה?
בעיקרון, אפשר להשתמש בה כתבלין שמשדרג ומוסיף עוד טעם לכל מנה.
אפשר להשתמש בה מעל קרקרים, באפיית לחמים, במרקים, אני משתמשת בה כתוספת מעל סלט, פרוסת לחם עם אבוקדו, או עם גבינות, היא משדרגת כל ממרח כמו: טחינה, חומוס, יוגורט..
אנחנו רגילים לפתוח איתה כל ארוחה לצד צלוחית עם שמן זית ולחם טרי, וגם חובה חובה מעל ירקות בתנור.
בקיצור, לכו להכין וספרו לי איך יצא!!