משלוח חינם מעל 349 ש”ח

עוגת גבינה ללא גבינה חגיגית עם פירות יער

עוגה חגיגית, עשירה ומרשימה ומטריפה בטעם, וקלה להכנה!!
חשוב: לפני שמתחילים וודאו כי כל המרכיבים הם בטמפרטורת החדר.

חומרים לתחתית:
1 כוס שקדים לא קלויים
3 תמרים מסוג מג’הול מגולענים
1 כף סוכר קוקוס/ סירופ מייפל טהור/סויטנגו

למילוי:
1.5 כוס אגוזי מקדמיה שהושרו 20 דקות במים חמים
3/4 כוס סירופ מייפל טהור
1/2 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס מיץ לימון טרי
גרידה מ-1 לימון
1 כפית תמצית וניל טבעית
1/4 כפית מלח
1 כוס תותים טריים/פירות יער קפואים

לשכבת תותים /פירות יער נוספת(לא חובה):
1 כוס תותים טריים /פירות יער קפואים
כף שמן קוקוס

הכנה:
מניחים את כל חומרי הבסיס במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת דביקה מעט.
מרפדים תבנית עגולה  בקוטר 22 ומכניסים למקרר.
מכינים את המילוי:
מערבבים את כל חומרי המילוי במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתבנית ומקפיאים ל-10 דקות

מכינים את המילוי תותים/פירות היער:
במעבד מזון מעבדים כוס תותים/ פירות יער יחד עם כף שמן קוקוס.
מוציאים את העוגה מהמקפיא ושופכים מעל שכבת המילוי.
מקפיאים ל-5-6 שעות או ללילה.
שעה לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקרר.
יש לשמור על העוגה בהקפאה.

הקורס האינטרנטי להכנת גבינות טבעוניות
הספר מתוקים ובריאים 

 

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן