האגוזים האלה הם בדרך כלל הנשנוש הכי פופלרי במפגשים המשפחתיים שלנו.
השנה, הכנתי אותם כמתנה לבני המשפחה. כדמי חנוכה.
הם מלוחים, פיקנטיים, והם אופציה מעולה כשצריך קצת
הפסקה ממרתון הסוכר של החג הזה.
הם מתובלים בתבלינים הודיים ריחניים משגעים, ולוקח כמה דקות להכין אותם.
אתם יכולים לארוז אותם בצנצנת יפה,
או בכל אריזה שתבחרו.
באיזה תבלינים השתמשתי?
באופן כללי אני אוהבת להשתמש
בתבלינים הודיים כמו:
הל, קינמון, ציפורן ופלפל שחור.
אתם יכולים להוסיף גם כמון, כוסברה, שומר, אגוז מוסקט, ציפורן,
ועלי דפנה, וכל מה שאתם אוהבים.מי שמכיר את תערובות התבלינים שלי
יכול להשתמש בתערובת המאסטר, הקארי או בתערובת מעורב הים תיכוני שלי.
(כפית מכל תערובת)
למארז היכרות לכל תערובות התבלינים שלי במחיר מוזל (7 תערובות)
ללחוץ כאן
טיפ וטריק ממני:
כדי לגרום לתבלינים להיצמד לאגוזים,אני מערבבת אותם עם שמן זית או שמן זרעי ענבים,
ואז שופכת אותם על האגוזים.
זה עוזר לתבלינים ולמלח היצמד לאגוזים,וזה גם מוסיף טעם מיוחד לאגוזים.
הסוד הוא לייבש את האגוזים
על חום נמוך של 160 מעלות, ומדי פעם לבחוש.
זה ישאיר את האגוזים ריחניים, חריפים וקריספיים.
הנה המתכון:
מצרכים:
2 כפיות כמון טחון
1.5כפיות כוסברה טחונה
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית אנגלי
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית קינמון טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
1/8 כפית ציפורן טחונה
4 שמן זית/שמן זרעי ענבים
1 כפית מלח הימלאיה וורוד או לפי הטעם
5 כוסות אגוזים מעורבים לא מלוחים
(שקדים, קשיו, אגוזי מלך, אגוזי לוז/ פקאן)
הכנה:
מחממים תנור ל -180 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
במחבת קטנה מחממים על אש קטנה את כל התבלינים עד שהם
ריחניים, בערך כ- 30 שניות.
מכבים.
מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח.
שופכים על האגוזים, מערבבים ומסדרים בשכבה אחידה.
מנמיכים את החום ל-160 מעלות
ומייבשים בתנור למשך 45-55 דקות, תוך ערבוב כל 10 דקות,
עד שהאגוזים זהובים וריחניים.
מצננים לחלוטין, ואז מעבירים לכלי אטום.
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5152,5336,5391,5386,5390,5194,7032″]