חברים, זה באמת גדול. הפעם מדובר במתכון נדיר! קציצות “בשר” טבעוניות עשירות בחלבון שעשויות מאוכל אמיתי, ללא שבבי סויה מעובדים, או “בשר” טבעוני מעובד. 100% אוכל אמיתי!! מלאות טעם, לא מתפרקות, לא עיסתיות וקלות להכנה! ללא גלוטן, דלות בשומן, מושלמות להקפאה. קדימה בואו נכין!
הבסיס של המתכון הזה הוא שעועית שחורה מבושלת שייבשתי בתנור. זה חשוב, מכיוון שזה מה שנותן לקציצות האלה את היציבות והמרקם של קציצה בשרנית ולא דייסתית. לאחר מכן הקפצתי שום ובצל סגול כדי לקבל עוד שכבות של טעם, הוספתי קינואה מבושלת שמוסיפה עוד חלבון ומרקם, וכל מה שנשאר זה לערבב עם עשבי תיבול, תערובת איטלקית פיצה פסטה, ולבשל ברוטב.
את הקציצות האלה לא כדאי לאפות בתנור. הם יתייבשו. פשוט הכנתי רוטב עגבניות מהיר מעגבניות מרוסקות, מים ותערובת תיבול המאסטר שעושה את כל העבודה, קצת מלח, פלפל, רתיחה, ואז הכנסתי את הקציצות. 5-10 דקות בישול וזהו. להתעלף.
אני בטוחה שתאהבו את הקציצות האלה:
חזקות אבל רכות
מפוצצות בטעמים
רק עם מרכיבים בריאים
עשירות בחלבוןן + סיבים
דלות בשומן
טעימות להפליא