משלוח חינם מעל 349 ש”ח

שוקולד בריא !!! הנה המחקר שחיכית לו!!

עניין הקקאו  היה תמיד נושא שנוי במחלוקת.
היו את אלו שצידדו בעד הקקאו והיו את אלו שטענו כי הוא אינו בריא ואף רעיל..
אם אתם עוקבים אחריי והכנתם כבר מתכון או שניים שלי,
אתם כבר יודעים שאני בצד של אלו המצדדים בעד הקקאו.
תמיד האמנתי שהקקאו הוא מזון על (כמובן בתנאי שצורכים אותו בצורה הכי טבעית).

אם אתם נמנים אם אלו שאוהבים שוקולד ומחכים
כבר שמישהו יגיד לכם ששוקולד זה בריא- אז היום הזה הגיע!!
חדשות מסעירות בהחלט!!

במחקר חדש וחשוב שהתפרסם באחד העיתונים היוקרתיים בעולם הרפואה
התגלה כי קקאו, קפה ושוקולד (וגם יין) ידידותיים לפלורת המעיים שלנו!!

מסתבר ששוקולד הוא פרוביוטיק משמעותי המזין את החיידקים הטובים במעי.

 

למי שלא יודע, המעיים שלנו הם בעצם גן עדן של חיידקים.
בעצם, רוב המחלות שלנו נובעות ממצב פלורת המעי שלנו.
ככל שאוכלוסיית חיידקי המעיים שלנו מגוונת יותר,
כך בריאותנו טובה יותר, הסיכון לפתח מחלות אוטואימוניות כמו סרטן קטנות יותר,
ולהיפך!!
אפשר להגיד שהחיידקים במעיים שלנו שולטים בעצם בחשקים שלנו לאוכל..
אם אנחנו אוכלים מזונות המעודדים את החיידקים הטובים במעי,
כך יגדלו החשקים שלנו למזונות בריאים יותר, דבר שיוביל אותנו  להיות ברמת אנרגיה גבוהה יותר,
מצב רוח שמח יותר, חשקים לפחממות ריקות, אוכל ג’אנקי וסוכרים יירד משמעותית,
ומן הסתם נהיה בריאים יותר.
ולהיפך..
ככל שהתזונה שלנו  מורכבת ממזונות הפוגעים בפלורת המעי  שלנו,
כך החשקים למתוקים, סוכרים ובצקים  יהיו גבוהים יותר,
מצב הרוח שלנו יהיה ירוד יותר, ומן הסתם נהיה חשופים יותר לפתח מחלות..

לא אכתוב כאן את כל מה שהיה במחקר, אלא רק את המסקנות החשובות שעלו:
(אצרף לכם קישור למחקר).
כמה מסקנות חשובות:
  • הכי חשוב- לגוון ולאכול כמה שיותר פירות וירקות!!
    (תורת ההגיינה הטבעית מקבלת כאן חיזוק אדיר! )
  • קקאו ושוקולד- אם אתם בוחרים לקנות שוקולד-
    חשוב לצרוך שוקולד המכיל לפחות 85% קקאו,
    והכי טוב להכין שוקולד בבית..
    (מתכון להכנת שוקולד תמצאו בספר שלי  “מתוקים ובריאים” ובאתר כאן)
  • חשוב להשתמש באבקת קקאו טבעית 100%!
  • לא להפריז באכילת שוקולד..
    (מה שטוב הוא שכאשר השוקולד הוא איכותי, אז גם אי אפשר לאכול ממנו הרבה..)
  • חשוב להמתיק קקאו בממתיקים טבעיים כמו סילאן טהור ולא בסוכר לבן!
  • ככל שצריכת הסוכר גבוהה יותר- נזק לפלורת המעי, ונזק לבריאות וסיכון גבוה יותר לפתח מחלות.
  • לגבי קפה- מסתבר שלקפה איכותי יש תועלת בריאותית לא מבוטלת!
  • הכי טובים לבריאות שלנו הם הקפה השחור וקפה אספרסו. בלי להמתיק.
    אם חייבים אז אפשר להמתיק בסוכר קוקוס או בסוויטנגו.
    אני ממליצה לא לשתות יותר מכוס קפה אחת ביום,
    רק אם חייבים, מכיוון שבכל זאת, יש לו השפעה על מערכת העצבים,
    הוא ממריץ ומשתן, ומפריש סידן וויטמינים ומינרליים חשובים,
    אז שוב, רק אם חייבים- כוס קפה אחת ליום בכייף כשאתם צריכים זריקת אנרגיה..
    כמות גבוהה של צריכת קפה רעילה ומזיקה לבריאות שלנו.(כמו כל דבר שהוא “יותר מדי”).
  • לגבי יין- עדיף לשתות יין יבש. כוס אחת ביום.
בקיצור, בפעם הבאה כשמתחשק לכם שוקולד- אל תרגישו ייסורי מצפון,
ואכלו שוקולד טבעי ואיכותי, בידיעה שזה מעודד את החיידקים הטובים במעיים שלכם!
להזמנת הספר מתוקים ובריאים לוחצים כאן

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן