שייקים מרעננים לקיץ!!
אנחנו בשיא הקיץ, הילדים בבית, הבלנדר אצלנו לא מפסיק לעבוד. כל יום מכינים שייקים, מנסים משהו חדש וממציאים עוד טעמים ושילובים.
אני ממש אוהבת שייקים! דרך מושלמת להתחיל את היום עם ירקות ופירות טריים או כקינוח מרענן בשעת לילה מאוחרת.
הדבר האהוב עלי בשייקים הוא שאפשר לשנות את המרכיבים כל יום כך שלעולם לא יימאס מהם.
יש אינסוף טעמים ותוספות טעימים לבחירה: פירות, ירקות, זרעי צ’יה, אבקת קקאו, נענע, אבקות חלבון, שיבולת שועל, קפה, כל מה שבא!
בנוסף, תמיד אפשר להסמיך את השייק על ידי שימוש בפחות נוזלים וליצור קערת שייק טעימה.
אפשר ליצור כל כך הרבה אפשרויות ללא גלוטן, צמחוניות וטבעוניות.
אז היום הכנתי לכם 4 מתכונים לשייקים טעימים שהם פשוט מעולים לקיץ!
תומכים במערכת העיכול, עוזרים בסילוק פסולת, מגבירים חילוף חומרים, מעולים למי שרוצה לרדת במשקל כי הם ממש תחליף ארוחה וגם מאוד משביעים.
אני משתמשת כאן במתכונים באבקת חלבון הקומפליט שאני מאוד מאוד אוהבת, בעיקר את הקומפליט בטעם וניל,
למרות שאפשר לשתות את האבקה הזו רק עם מים או חלב צמחי כי יש בה רכיבים שממש מחליפים ארוחה, אבל,
אני אוהבת לגוון ולהעשיר לי את השייקים, אז אני מוסיפה אותה.
בחלק מהשייקים אני משתמשת בפרחי כרובית שגרדתי כמו אורז, אבל אפשר להשתמש גם בכרובית קפואה.
הכרובית עוזרת להאט את ספיגת הסוכר, ומוסיפה מרקם קרמי להפליא לשייק. יש לנו גם את הפטל שעמוס בסיבים ובנוגדי חמצון (וגם נותנים צבע מדהים!)
והפרי האחרון שלנו הוא אננס שמוסיף מתיקות, אתם יכולים להחליף אותו גם במנגו.
רוב התבלינים שאני משתמשת לשייקים הם די קבועים: אבקת חלבון קומפליט וניל טבעונית, ג’ינג’ר טרי, מעט קינמון, וחמאת שקדים או חמאת בוטנים.
זה מתוק, זה קרמי, זה ממלא וזה מרענן. זה סוג של שייק שאני יכולה לדמיין שאני שותה אותו ליד בריכה או על החוף באי טרופי איפשהו.
וזה מעניק לחות, בריא וכל כך קייצי!