משלוח חינם מעל 349 ש”ח

תפוחי אדמה הפוכים בתנור בטעם ביסלי פיצה

המתכון הטוב ביותר לתפוחי אדמה אפויים שאי פעם תכינו. קריספיים, דקה של הכנה, 3 מרכיבים בלבד, טעם של ביסלי פיצה!!
פשוט תוספת נפלאה וחגיגית שגונבת את כל ההצגה.

הכל בזכות תערובת התבלינים “פיצה פסטה” של גלית שלגי. תערובת איטלקית מלאה בעשבי תיבול,  שהיא התחליף הטבעי לשקיות אבקת הפיצה שכולנו אוהבים,  רק ללא המונוסודיום גלוטומט.

תערובת שהיא חובה במטבח, מכילה מלח טבעי מים המלח, פפריקה, פלפל שחור, שום, אורגנו, בצל מטוגן, בזיליקום ועשבי תיבול נוספים.
מתאימה למגוון גדול של מנות: פסטה, פיצה,  תפו”א, לחמים, לרטבי פסטה, בולונז, חצילים אפויים, קישואים, פשטידות, מעל ממרח חומוס, קדירות ותבשילים.
פשוט וקל, אהוב על ילדים.

רשימת המרכיבים

מצרכים
4-6  תפוחי אדמה בינוניים אדומים שטופים עם הקליפה. (חובה להשאיר את הקליפה)
2 כפות גדושות תבלין פיצה פסטה של גלית  (ניתן להשיג באתר כאן)
1/4 כוס שמן זית

הוראות הכנה

הכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית או מרפדים בנייר אפייה.
2. חוצים כל תפוח אדמה לרוחב לשני חלקים.
3. מוזגים שמן זית על התבנית, ומעל מניחים תבלין פיצה פסטה.בעזרת מברשת מטבח מורחים באופן אחיד על כל התבנית.
4. מניחים את חצאי תפוחי האדמה על החלק החצוי מעל תערובת השמן והתבלין, ואופים עד שתפוחי האדמה רכים ושחומים.
כמה פשוט ככה טעים!!
להגיש עם עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט.

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן