לחם בננה מקמח חומוס! גם יפה, גם מזין, עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים שמתאים לארוחת בוקר מאוחרת או כנשנוש. מתכון מעולה לילדים!
ללא גלוטן, ללא חלב וממותק באופן טבעי! אפשר להוסיף אגוזים, אוכמניות ושוקולד צ’יפס.
10 דקות הכנה.
40-45 דקות זמן אפיה.
בננות: הקפידו להשתמש בבננות סופר בשלות כדי לתת ללחם מתיקות טבעית.
ממתיקים בריאים: דבש או סירופ מייפל טהור יתאימו מאוד.
לגרסה טבעונית נסו להחליף ביצה אחת עם כף פשתן מעורבבת ב-2 טיפות מים.
שמן: אפשרי בהחלט להשתמש בשמן קוקוס נוזלי, או בחמאה טבעונית. אני מעדיפה את גרסת שמן הזית!