עוגיות משגעות עשירות בחלבון שאתם חייבים לנסות! הצלחה בטוחה!
טבעוני, ללא סוכר לבן, ללא גלוטן!
מרנגים זה משהו שלא תמיד היה בתפריט של טבעונים או של אנשים שסובלים מאלרגיה לביצים.
אבל לא עוד!! הכל בזכות נפלאות יהלומי הטבע הלא הם מי חומוס מבושלים!!
יוצא בדיוק. אבל בדיוק אותו דבר כמו עם חלבונים מביצים. פשוט לכו לנסות!!
5 דקות הכנה.
40-50 דקות זמן תנור.
ענני מרנג עם אגוזים ושוקולד
הנה המתכון:
מצרכים לכ- 20 מרנגים בינוניים:
מי חומוס מפחית גדולה של שימורי גרגרי חומוס
(את גרגרי החומוס שומרים לממרח או לעוגיות)
1/4 כפית מלח ורוד
חצי כוס סוכר קנים אורגני
כפית תמצית וניל או 1/4 כפית אבקת וניל
1/4 כוס אגוזים קצוצים איזה אגוזים שאוהבים: מלך, פקאן, פיסטוק..
חצי כוס שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ או כף אבקת קקאו
כפית חומץ תפוחים
1 כפית קורנפלור (עמילן תירס)
הכנה:
מחממים תנור לחום של 150 מעלות
מקציפים את נוזל מי החומוס במהירות איטית במיקסר עד לקבלת קצף.
מגבירים את המהירות וממשיכים להקציף במשך 4-5 דקות עד שמקבלים קצף עבה ויציב.