משלוח חינם מעל 349 ש”ח

קציצות טונה אפויות ללא גלוטן

קציצות טונה אפויות ללא גלוטן

 

קציצות טונה אפויות, קלות להכנה מכמה קופסאות של טונה. דלות פחמימות, עשירות בחלבון, מושלמות בתוספת של אטריות קישואים לארוחה מלאה.
עם כל מחאת הטונה שיש עכשיו, טונה עדיין זולה הרבה יותר מבשר.ומי צריך בשר בקר כשיש טונה?
קציצות הטונה האלה קלילות בטעם, (מושלמות לאוכלים בררנים), עסיסיות, רכות, ומשביעות, בדיוק כמו הקציצה הטיפוסית מבשר.
והבונוס? שהן כל כך קלות להכנה. כל מה שצריך לעשות זה לערבב כמה מרכיבים, לגלגל לכדורים ולאפות בתנור עד להזהבה קלה.
ומכיוון שהן בגודל של ביס, הן מהוות חטיף בריא מושלם או כתוספת טעימה לסלט או תבשיל ירקות.
לאלו שאוהבים להכין ארוחות מראש לכל השבוע (כמוני): קציצות הטונה הללו מעולות לאחסון במקרר למשך 3-4 ימים ובמקפיא עד 3 חודשים.

 

הנה עוד כמה דרכים מהנות להגיש אותן:

 

כחטיף: מגישים את הכדורים  בצלחת עם ממרח צזיקי ביתי, צזיקי טבעוני או רוטב טחינה.
ארוחת צהריים: מכינים סלט ומניחים כמה קציצות על מצע של ירקות טריים או אטריות קישואים.
ארוחת ערב: הגישו את הקציצות לצד ירקות קלויים כמו ברוקולי או ירקות מוקפצים כמו מנגולד וכרוב.

 

 

פוסטים קשורים

דילוג לתוכן