מכירים את הכדורי רפאלו האלה? נו העיגולי קוקוס שמוכרים ליד הקופות בחבילות של הפררו רושה?
אז פעם היתה לי חולשה אליהם.. כדור קטן וממזר שמפוצץ בסוכר לבן ובחומרים שאתם לא רוצים להכניס לגוף שלכם..
מוכרים אותם בשלישיות קטנות כאלו כדי שנחשוב שזה קטן ולא נורא..
אבל אני יודעת כמה זה נורא, והייתי חייבת לפצח ולנסות גרסה בריאה יותר.
עכשיו עם פורים ומשלוחי המנות והתחפושת של אלזה שכל ילדה שניה הולכת להתחפש לה,
זה נתן לי השראה להכין את כדורי השלג האלו..
הסתכלתי על מתכונים וראיתי שבכולם חייבים אבקת סוכר לבנה!
מה עושים? איך נותנים כדורים כאלו לילדים?!
צריך לשים הוראות אזהרה על כל החטיפים האלו עם סוכר לבן: “זהירות לא לילדים!” (איפה משרד הבריאות כשצריך אותו??)
בקיצור, ניסיתי עם סוכר קוקוס, וזה יצא מושלם! עבר את מבחן הילדים..וכל כך קל להכין!!
הבעיה היחידה שהם לא לבנים כמו שלג כי שמתי סוכר קוקוס, אבל זה עדיין מושלם, בקופסת זכוכית יפה!
ויש כאן רק 4 מרכיבים!
בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!
הנה המתכון:
200 גרם פתיתי קוקוס טחון אורגני
3/4 כוס שמן קוקוס נוזלי
1/2 כוס סוכר קוקוס
כפית תמצית וניל טבעית
הכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים לעיסה פירורית
מחכים 10 דקות כדי שהתערובת תתייבש מעט ותהיה קלה יותר לעבודה..
מגלגלים כדורים קטנים, מהדקים היטב ומגלגלים בפתיתי קוקוס..
חשוב להדק היטב את התערובת הפירורית לכדי יצירת כדור מוצק.
גיוון: להוסיף 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים גס..
קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂
[woo-multi-cart selected=”all” ids=”5377,5152,5390,5431″]
למתכונים נוספים..
הקורס לתזונה טבעית ובישול בריא
לסדנת מתוקים ובריאים עם גלית שלגי
הספר “מתוקים ובריאים”