נשנושי שוקולד עם פצפוצי קינואה

פצפוצי קינואה
כמה שעות לפני תחילת סדנת הבישול שלי, חיפשתי קינוח מהיר שיתאים ויחתום את הסדנה.
חיפשתי במזווה שלי רעיונות, ואז נתקלתי בשלושת שקיות הקינואה שאמא שלי הביאה לי.
מייד עלה לי המתכון שקיבלתי מבת משפחה שלי, אבל החלטתי לנסות אותו עם גרסה קצת שונה משלי..
מתכון קל, מהיר,טעים, ו- בריא כמובן..

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

מצרכים:
1/2 כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
1/2 כוס אבקת קקאו טבעית
1/2 כוס חמאת שקדים או חמאת בוטנים
1/4 כוס מייפל טהור
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
1/4 כוס אגוזי לוז שבורים לחתיכות קטנות
1/2 כוס קינואה אדומה/לבנה/שניהם
תחתיות מנייר או תבנית אינגליש קייק מוארכת

הכנה:
קולים קלות את הקינואה: מחממים מחבת רחבה, ומפזרים את הקינואה על פני המחבת בשכבה אחידה.
זרעי הקינואה יתחילו לפצפץ כמו פופקורן.
יש לנער את המחבת תוך כדי על מנת שזרעי הקינואה לא יישרפו.
כל התהליך לוקח דקה. ברגע שזרעי הקינואה מתחילים להזהיב לכבות את האש ולהניח בקערה.

להכנת הקרם:
בסיר כפול (מחממים סיר עם מים ועליו סיר או קערה חסינת חום)
מערבבים יחד את כל החומרים רק עד שמתחילים להינמס.
מסירים מהאש וממשיכים לערבב, מוסיפים את פצפוצי הקינואה,
מערבבים ושופכים על תבניות נייר קטנות או על תבנית אינגליש קייק מוארכת.
מקפיאים ל-10 דקות.
יש לשמור במקרר/ במקפיא.

*במקום שמן קוקוס אפשר להשתמש ב1/4 כוס חמאת קקאו.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

[woo-multi-cart selected=”all”  ids=”5152,5391,5386,5390,5342,5431,5446″]

למתכונים נוספים..
לסדנת “מתוקים ובריאים” עם גלית שלגי לוחצים כאן
הספר “מתוקים ובריאים” 

שוקולד קינואה

2 מחשבות על “נשנושי שוקולד עם פצפוצי קינואה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

הספר - קל, טעים ובריא

מטבח בריא בלי תירוצים

הספר - מתוקים ובריאים

לכל מי שרוצה לדעת איך לשלב מתוקים בריאים בתפריט היומי!

השארו מעודכנים

הצטרפי לקהילה שלי וקבלי באופן קבוע מתכונים וכלים שיעזרו לך להפוך את האכילה הבריאה לשגרה שלך בקלות ובהנאה.

תודה על הרשמתך

כל הזכויות שמורות לגלית שלגי 2020