חוץ מזה שהנשנוש הזה טעים ברמות על, בואו נדבר על שלושת היתרונות המדהימים לעור הפנים שתוכלו להרוויח מהפאדג’ שוקולד הנוטלה המענג הזה:
זוהר עם נוגדי חמצון: חמאת אגוזי לוז עמוסה בנוגדי חמצון שעוזרים להילחם ברדיקלים חופשיים, ומפחיתים את הלחץ החמצוני על העור.
מה שמוביל לעור בריא וזוהר יותר, ומטפל בעור מבפנים.
הזנה מבפנים: אבקת קקאו טבעית, מרכיב מפתח בפאדג’ זהה, עשירה בפלבנואידים שעוזרים לשפר את זרימת הדם לעור, ומספקים חמצן וחומרים מזינים וחיוניים לעור.
התוצאה? שיפור בבריאות העור, מרקם משופר וזוהר טבעי.
ממתיק ידידותי לעור: סירופ מייפל טהור משמש כממתיק טבעי במתכון הזה, ומספק חלופה בריאה יותר לסוכר מזוקק. בניגוד לסוכר מעובד, שתורם לדלקות ופופע בעור,
סירופ מייפל טהור מכיל נוגדי חמצון ומינרלים התומכים בבריאות העור, ועוזרים לשמור על גוון עור צלול ורענן.
לסיכום:
עם המתכון הפשוט והבריא הזה, אתם יכולים להתפנק עם פאדג’ שוקולד נוטלה טעים שלא רק משביע את בלוטות הטעם, אלא גם מציע יתרונות מדהימים לעור.
השילוב של חמאת אגוזי לוז, קקאו טבעי וסירופ מייפל טהור הופך את הפינוק הזה לתענוג נטול רגשות אשם, ומאפשר לך ליהנות מקצת מתיקות תוך הזנת העור שלך מבפנים.
אז קדימה, פנקו את עצמכם והתענגו על הטוב של פאדג’ השוקולד הנוטלה הבריא הזה!
מרכיבים
1/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס סירופ מייפל
1/2 כוס ממרח שוקולד נוטלה בהכנה ביתי (הנה מתכון מהיר וקל כאן)
הכנה:
מוסיפים לסיר קטן את שמן הקוקוס והמייפל.
מחממים על אש נמוכה עד ששמן הקוקוס נמס ושני המרכיבים מתאחדים.
מוסיפים את הנוטלה לסיר וממשיכים לערבב עד שהכל מתערבב.
התערובת תהיה די נוזלית, אז אל דאגה!
מרפדים תבנית מרובעת קטנה או תבנית אינגליש קייק ויוצקים את הרוטב לתבנית.
מקפיאים ל-4 שעות לפחות, רצוי ללילה.
לאחר ההקפאה, מוציאים את הפאדג’ וחותכים לריבועים ונהנים!
שומרים במקפיא עד 6 חודשים.
* אפשר להוסיף אגוזים ופירות יבשים, או להשתמש בכל חמאת אגוזים שאוהבים.